HET BESTE ADVIES &
UITVOERING!
WIJ MAKEN DE BESTE KEUZE IN
MATERIAAL!
EEN GOED IDEE
DAN KOMT DE BESTE UITVOERING!
RUSTIGE TINT
DE KAMER VAN UW DROOM!

OVER ONZE DIENSTEN

IDEE, SAMENWERKING, PLAN, SAMENWERKING, UITVOERING

Onze dienst bestaat, uiteraard, niet alleen uit de uitvoering van werkzaamheden. Samen komen we tot het idee en samen maken we een plan. Wij doen Woning-&projectstoffering maar in het plan kunnen we delen uitbesteden aan anderen, of U heeft een partij waarmee wij graag samenwerken. We komen wel uit het plan maar het moet we wel zijn. Wij kunnen een totaalconcept aanbieden, in samenwerking, met onze partners. Werken wij voor U, dan bent U dat dus ook.

VOORBEREIDING - UITVOER

En goede voorbereiding is het halve werk. Als er niet goed gepland wordt, of er is geen idee wat te doen, dan kan het wel eens uit de hand lopen.

Pas als wij tevreden zijn, en er dus vertrouwen in hebben...
...dan pas, komt de andere helft van het werk.

EGALISEREN

Egalisatie van de vloer is vaak nodig als voorbereiding op tegelen of parket leggen. Normaal egalisatiecement is bedoeld voor het opvullen van oneffenheden van enkele millimeters tot maximaal een halve cm. Er kan ook een dubbele laag gelegd worden maar pas daarmee op.

Er bestaat ook egalisatiecement van zware kwaliteit waarmee wij een dikkere laag kunnen aanbrengen. Niet goed egaliseren, kan U later in de problemen brengen.