HET BESTE ADVIES &
UITVOERING!
WIJ MAKEN DE BESTE KEUZE IN
MATERIAAL!
EEN GOED IDEE
DAN KOMT DE BESTE UITVOERING!
RUSTIGE TINT
DE KAMER VAN UW DROOM!

STOFFEERDER
KLASSIEK EN MODERN

Stofferen is voordeliger dan nieuwkoop. Vaak maakt men de denkfout, dat het slechts oplappen is. Wij gaan VEEL verder. Door steeds weer kwaliteit te leveren hebben wij veel tevreden en loyale klanten.

VLOER
DESKUNDIGE

Wij egaliseren op tegels. Wij egaliseren ook op vloerwarming. Of we maken een juiste ondergrond voor elke soort vloer. Wij lichten U graag voor!

BREED
NETWERK

Helaas kunnen wij niet alles. Dat beweren we ook niet en wij hebben in de loop der jaren een netwerk van goed gemotiveerde partners opgebouwd. Zo kunnen wij anderen aanraden/adviseren en claimen we, nog steeds, dat we niet alles te kunnen...maar wel heel veel.

Welkom bij Burim

Welkom op de website van Burim uit Bunnik. Wij hopen dat u op onze website meer informatie kunt vinden. Indien U vragen heeft kunt u ons bellen op 06 345 92 044, of ons op deze site een email sturen. Wij nemen dan, zo spoedig mogelijk, contact met u op.

De door ons gelegde vloer is warm en comfortabel en U kunt er vele jaren onbekommerd op leven. Toch vezekert juist onderhoud dat u het maximale resultaat uit uw vloer haalt. Op zoek naar een mooie vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakkundig installeren wij Marmoleum, Vinyl, tapijt en laminaat. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Laatste Nieuws

juli 2021

Onze showroom is geopend! Ter Hul Interieur Zoekt u een nieuwe vloer, raamdecoratie, buitenzonwering of behang? We hebben het allemaal. Laat u inspireren in onze winkel. Ter Hul Interieur Molenweg 44a 3981 CC Bunnik Tel: 030-8782992 www.terhul.nl info@terhul.nl

14 Augustus, 2013

We hebben een nieuwe bus! De oude, trouwe bus blijft. Binnenkort een foto van de nieuwe bus.